Turen går til…

BERLIN

graffiti-745071_640Fire dage i Kr. Himmelfart ferien. Sammen med 16 piger på kunstrulleskøjter. Ikke mig. Jeg var ikke på rulleskøjter. Det har jeg prøvet, og det er slet ikke så nemt som de 10-årige piger får det til at se ud.

Jeg var med som hjælper, så jeg skulle hjælpe med at få løberne hen til det rigtige træningssted på det rigtige tidspunkt.

Det gik så galt på allerførste træningsdag, hvor jeg skulle følge tre af pigerne fra Dichardstrasse til Pallasstrasse. Der er ca 4 km, og indenfor de første 300 meter, var jeg drejet forkert. Tadaa!

Det endte med, at vi måtte tage en taxa til 15 euro. Vi må være nået virkelig langt i den gale retning…

directory-641914_640

Efter at have gået turen hver dag i 3 dage, sluttede jeg så sidste morgen af, med at dreje den forkerte vej igen. Man skulle jo tro jeg prøvede at stikke af! Heldigvis havde de andre voksne opdaget, at det nok var en god ide at holde øje med mig, så jeg nåede ikke langt.

Efter en lang bustur fra Berlin til Rostock, fik vi mulighed for at strække benene inden vi skulle på færgen. Da mine ben var tilpas rettet ud, gik jeg ombord på den forkerte bus. De lignede altså hinanden meget, de busser. Det var passagerne på overetagen, der så helt forkerte ud..

Men bortset fra det, så gik det rigtig godt, og her er hallen, som løberne trænede i:

spreewald06

En rigtig livsglad hal, der er lys og levende invendig, og udefra leder tankerne hen på Hobitten.

spreewald09

Den er bygget af en dansker, der hedder Bjørn, og det tog 25 år. Hans ene datter slog det sidste søm i for 15 år siden. Begge hans døtre, Claudia og Astrid, var trænere på turen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.