Krabber

Hvordan har evolutionen fundet på, at krabber skulle udformes, så de går sidelæns, men uden en hals til at dreje hovedet, så de kan se hvor de går?

warty-crab-537957_1280

Måske er de kroniske pinligt berørte, og den sidelæns gang er en slags diskret måde at liste af på.

Eller måske er de paranoide og tror, at de ved at gå sidelæns, undgår at vende ryggen til deres fjender. Der er de så blevet snydt, for deres ryg vender opad, og det er der, deres naturlige fjender er: Mågerne.

seagull-644547_1280

Jeg ser tit krabbesamlesæt på stranden. Måske er det der, det går galt: dem, der samler krabberne, sætter knæene forkert på… det er nok også svært at finde alle de rigtige dele, når mågerne smider dem så skødesløst rundt omkring.

Der mangler altså et mellemled til at samle og sortere krabbedele. Jeg foreslår IKEA. De har de bedste universale samleanvisninger, og alle delene er der næsten altid. Næsten.

Nå, men jeg fandt ikke nogle krabbedele på stranden. Men der var en del, for dette indlæg, uvedkommende hornfiskedele.

Og så var der denne her: beviset på, at der fandtes cykler i stenalderen!

20160529_223138

…til meget små mennesker.

Eller måske en forstenet vandcykel?  Jeg tror ikke krabber er interesserede i cykler. Der er både noget med cykelretningen og antallet af pedaler og/ eller ben i hjulene, der komplicerer det. Og så er det ikke nemt at køre på cykel i vådt sand.

De er nok mere til surfboards. Forestiller jeg mig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.